Memorial Services - palīdzība viss smagākajā brīdī tuvinieku zaudējot

Memorial Services - visas nepieciešamas šīs sfēras pakalpojumi vienuviet

Portāls Memorial Services ir īpašs kanāls, kas apvieno sevī nozares  pārstāvjus, kas sniedz drošus un kvalitatīvus pakalpojumus vai piedāvā atbilstošas preces saistībā ar tādu notikumu kā tuvinieka zaudējums.

Memorial Services ir vienīgais kanāls Latvijā, kur var sameklēt visus nepieciešamos šīs sfēras pakalpojumus vienuviet:

kā arī vēl daudzus citus saistītus pakalpojumu un preču veidus, kas nepieciešami saistībā ar tādu notikumu kā tuvinieka zaudējums.

Daudzas sarežgītās lietas, organizējot bēres, var atrisināt, neizejot no mājām - šajā grūtajā brīdī mūsu komanda ir gatava sniegt operatīvu palīdzību, sameklē un iesaka piemērotāko risinājumu 

Memorial Services darbojas diennakts atbalsta līnija + 371 22055885

Tādā īpaši smagā brīdī kā tuvinieka nāve ārzemēs - Memorial Services palīdz atrast piemērotāko risinājumu repatriācijas pakalpojumiem - portālā darbojas ātrās reaģēšanas veidlapa, kurā var pieteikt steidzamu pakalpojumu no jebkuras pasaules valsts. 

Kanālā ir atrodami sadarbības partneri un uzņēmumi, kas sniedz kvalitatīvus un drošus pakalpojumus, vai preces, saistībā ar šo sfēru, jo portāls Memorial Services Latvijā no 2018.gada janvāra ir uzņemts kā asociētais biedrs pasaules līmeņa starptautiskā organizācijā FIAT-IFTA, kas nodarbojas ar apbedīšanas, repatriācijas, kremācijas, kapsētu uzturēšanas, kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanas jautājumiem visā pasaulē, palīdzot uzturēt augstus morālos un ētikas standartus civilizētā sabiedrībā un rūpējoties par augstu cilvēku apkalpošanas kultūru, nacionālo vai reliģisko uzskatu neaizskaramību un tradīciju ievērošanu šajā nozarē. Līdz ar to, mēs sekojam līdzi, lai kanālā būtu pārstāvēti droši un kvalitatīvi pakalpojumu sniedzēji un katrs pakalpojums vai prece atbilstu patērētāju tiesībām un vajadzībām.

Vadoties pēc labākajām pasaules praksēm un ejot vienā solī ar laikmeta tendencēm, Memorial Services ir izveidojis ērti lietojamu, mūsdienīgu platformu -  servisu, kas darbojas mobilajās ierīcēs un planšetdatoros, kā arī stacionārajos datu nesējos no jebkuras pasaules vietas. Portālā informācija atrodama šobrīd 3 valodās, daudzas preces var pasūtīt online ar piegādi uz jebkuru Latvijas vietu. Memorial Services komanda ir patiesi gandarīta par saņemtajām atsauksmēm, kas liecina par to, ka kanāls ir aktuāls un cilvēki saņem kvalitatīvu nepieciešamo palīdzību tādā grūtā brīdī kā tuvinieka zaudējums. 

Palīdzības līnija 00-24

Pieteikt steidzamu pasūtījumu

+(371) 22 055 885

Posted in Jaunumi, Padomi, Raksti on 24 February 2018

Memorial Services informācijas un tehniskā atbalsta dienests, 24h/7
Mālu 28, Rīga
Cemeteries
Bucefāls SIA krodziņš
Siguldas pag., Ceļmalas, Siguldas nov.
Brešu virtuve
Ūdru iela 5
Funeral food services
ELIZIUMS-1 SIA
Rīga, Vienības gatve 48a
Funeral services