Ēdienkarte – 16.00 EUR / no personas ar apkalpošanu
Ēdienkarte – 12.00 EUR / no personas ar apkalpošanu
Ēdienkarte – 9.90 EUR / no personas ar apkalpošanu

Bēru mielasta piedāvājums 9 eur no Policijas Akademijas

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes putukrējumu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas kārtaino buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes aizdarā
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zaļumu – eļļas mērcē
  • Pašgatavota maizīte un rupjmaizes šķēle ar zaļumu sviestu

Pamatēdieni:

  • Cāļa gaļas sitenis
  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris

Dzērieni:

  • Tēja / kafija (tiek pasniegta ar cukuru un pienu)
  • Avota ūdens ar citronu
  • Dzērveņu morss

Porcionēts ēdiens uz iepriekšēju izvēli!

Cena šādai ēdienkartei – 9.90 EUR / no personas ar apkalpošanu.
Korķa nauda 0.50 EUR no personas.




Bēru mielasta piedāvājums 9 eur no Policijas Akademijas

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes putukrējumu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas kārtaino buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes aizdarā
  • Svaigu kāpostu salmiņi ar gurķi zaļumu – eļļas mērcē
  • Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
  • Gaļas plate ar marinētiem dārzeņiem
    - Vistas rulete ar brokoļiem un sieru
    - Tradicionālā Ogres rulete
    - Marinētu dārzeņu izlase
  • Pašgatavota maizīte un rupjmaizes šķēle ar zaļumu sviestu

Pamatēdieni:

  • Cāļa krūtiņas karbonāde sacepta putotā oliņā
  • Cūkgaļas karbonāde kraukšķīgā panējumā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Dārzeņi gatavoti bazilika emulsijā
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris vai saldais krēms ar ogu mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija (tiek pasniegta ar cukuru un pienu)
  • Avota ūdens ar citronu
  • Dzērveņu morss

Cena šādai ēdienkartei – 12.00 EUR / no personas ar apkalpošanu.
Korķa nauda 0.50 EUR no personas.



Bēru mielasta piedāvājums 9 eur no Policijas Akademijas

Tradicionālais bēru mielasta sākums:

  • Glāze mājas vīna
  • Mini dzērveņu groziņš ar šokolādes putukrējumu
  • Cāļa gaļas buljons ar svaigiem garšaugiem un lapu mīklas kārtaino buljona pīrādziņu

Aukstās uzkodas:

  • Garšvielās gatavotas liellopa gaļas salāti ar dārzeņiem majonēzes aizdarā
  • Zaļo lapu salāti ar grauzdētām sēkliņām, cietā siera drumstalām medus – sinepju aizdarā
  • Tradicionālā siļķe kažokā
  • Burkānu salmiņi ar sēkliņām un majonēzes – zaļumu mērci
  • Zivju plate:
    - Baltā zivs cepta kraukšķīgā panējumā, pasniegta ar mērci
    - M/s laša rozīte ar olīvām
  • Gaļas plate ar marinētiem dārzeņiem
    - Vistas rulete ar brokoļiem un sieru
    - Tradicionālā Ogres rulete
    - Marinētu dārzeņu izlase
  • Pašgatavota maizīte un rupjmaizes šķēle ar zaļumu sviestu

Pamatēdieni:

  • Cāļa veltnis ar SierŠtelle sieru vai Maizes drumstalās sacepts cūkgaļas cepetis
  • Baltās zivs fileja cepta zaļumu – siera garozā
  • Krāsnī cepti kartupeļi ar rozmarīnu
  • Sautēti kāposti
  • Dārzeņi gatavoti bazilika emulsijā
  • Saldkrējuma mērce

Deserts:

  • Svaigi cepts ābolu – marmelādes kliņģeris vai saldais krēms ar ogu mērci

Dzērieni:

  • Tēja / kafija (tiek pasniegta ar cukuru un pienu)
  • Avota ūdens ar citronu
  • Dzērveņu morss

Cena šādai ēdienkartei – 16.00 EUR / no personas ar apkalpošanu.
Korķa nauda 0.50 EUR no personas.