10 ļoti nozīmīgi iemesli, kādēļ ir vērts sākt izmantot Latvijas Memoriālo Pakalpojumu Informācijas Dienesta pakalpojumus

Ja Jūs vēl nestrādājat ar mums – šobrīd ir labākais brīdis sākt to darīt!

1. Jūsu uzņēmuma reklāma portālā www.memorialservices.lv

Portāls MemorialServices šobrīd reklamējas visās meklētāju sistēmās, un tieši šobrīd tādēļ ir izdevīgi parakstīties uz īpašajiem biznesa pārvaldes komplektiem. Jūsu izmaksas reklāmas kampņai portāla ietvaros būs ievērojami zemākas, nekā Jūs izvēlētos veikt paši savu reklāmas kampaņu.

2. Tikai vajadzīgā mērķauditorija

Vairākumā gadījumu klienti, kas meklē palīdzību tādā grūtā dzīves brīdī, meklējot informāciju par kādu no attiecīgajiem pakalpojumiem, ir spiesti pārlapot neskaitāmus informatīvos kanālus, kur kopējā informācijas masā grūti ir atrast un izvēlēties nepieciešamo pakalpojumu.

Mūsu portāls darbojas tikai memoriālo pakalpojumu sfērā un ietver visus ar šo sfēru saistītos pakalpojumus, tādēļ Jūsu klienti griezīsies pie Jums ar konkrētu pieprasījumu tematikas ietvaros.

3. Saistošās tematikas referāls

Ja Jūsu bizness ir saistīts ar memoriālajiem pakalpojumiem, jeb ir saistīts kā daļa no Jūsu biznesa, tad, esot mūsu portāla uzņēmumu katalogā, ievērojami paaugstināsies Jūsu mājaslapas reitings/uzņēmuma reitings meklētājsistēmās Google, Yandex, Bing un citās.

4. Sava biznesa pārvalde ONLINE

Portāls www.memorialservices.lv ir pati mūsdienīgākā un ērtākā platforma sava biznesa pārvaldei un kontrolei onlain no jebkura datu nesēja, no jebkuras vietas – Atslēgvārdi, Atrašanās vieta uz kartes, Apkalpošanas teritorija, Pakalpojumu katalogs, Preču katalogs e-veikalā, Pasūtījumi online, Atsauksmes, Jautājumi/Atbildes, Kontakti, Galerija, Raksti, biznesa Administrēšana un sociālie tīkli.

5. Savs e-veikals

Tādu iespēju Latvijas interneta katalogu pakalpojumu sniedzēji vēl līdz šim nav piedāvājuši! Portāls MemorialServices ļauj katram portāla biznesa lietotājam izveidot savu e-veikalu un uzsākt darbu ar to uzreiz! Pat, ja Jūs tikai apsverat abonēt kādu no biznesa vadības komplektiem portālā, Jūs jau tagad varat sākt aizpildīt savu e-veikala platformu ar precēm. Jums tāpat arī tiks atvērta pieeja klientu pasūtījumiem, kur Jūs varēsiet kontrolēt savu klientu pieprasījumu.

6. Reitinga sistēma

Portālā www.memorialservices.lv darbojas īpaša atklāta reitinga sistēma, kas strādā pēc vairākiem parametriem vienlaicīgi. Jo uzņēmumam ir vairāk informācijas klientu vajadzībām – fotogrāfiju, preču, piedāvājumu, rakstu, pakalpojumu, apkalpojošo reģionu, atslēgvārdu utt., jo tādam uzņēmumam būs augstāks reitings pakalpojumu sarakstā. Vienlaicīgi vērā tiek ņemtas arī reālās atsauksmes un klientu vērtējums.

7. Tikai pašas jaunākās tehnoloģijas

Portāls MemorialServices ir izveidots uz Laravel bāzes, kas skaitās pati mūsdienīgākā tehnoloģija paaugstinātas sarežģītības web-projektu izveidošanai. Šī tehnoloģija mums palīdz arī Jums piedāvāt paplašinātas biznesa vadības iespējas. Mūsu pakalpojumi ir pieejami un piemēroti visām mūsdienīgajām datu nesēju ierīcēm, mobilajiem telefoniem un planšetdatoriem.

8. Padomi Jūsu biznesa attīstībai.

Mēs esam veikuši ļoti rūpīgu analīzi par uzņēmumiem Latvijā, kas nodarbojas ar memoriālajiem pakalpojumiem un tiem saistītajām sfērām, un esam secinājuši, ka daudziem uzņēmumiem nepieciešama palīdzība pareizai biznesa organizēšanai mūsdienu pasaulē. Mēs sniegsim Jums pārdomātus un vērtīgus padomus, kā labāk organizēt un veiksmīgi attīstīt Jūsu biznesu, pateicoties jaunākajām tehnoloģijām.

9. Zema cena par pakalpojumiem.

Maksa par pakalpojumiem, ko sniedz portāls www.memorialservices.lv nepārsniedz vidējo maksu, ko Jūs maksājat par vienkāršas mājaslapas uzturēšanu, bet iespējas, ko sniedz mūsu biznesa pārvaldes komplekti pārspēj visas cerības. Vēl nevienā šādu pakalpojumu sniedzēju platformā izveidot savu e-veikalu nav bijis tik lēti, bet izveidot savu pilnvērtīgu mājaslapu ar mobilo versiju uzturēšanu Jums citur izmaksās daudz dārgāk.

10. Pakalpojumu kvalitāte un atbalsts 24h diennaktī.

Mēs rūpējamies par sniegto pakalpojumu kvalitāti un ar prieku sniegsim Jums atbalstu dažādu problēmu risināšanā, lai uzlabotu jūsu biznesa pārvaldes kvalitāti. Mūsu atbalsta dienests strādā 24h diennaktī.

Kā redzat, ir vismaz 10 ļoti nozīmīgi iemesli, lai Jūs pievienotos projektam www.memorialservices.lv! Mūsdienīgajā pasaulē ir svarīgi veltīt uzmanību jaunākajām IT tendencēm un sasniegumiem, jo tās ir lietas, kas strauji mainās un attīstās. Mēs esam pārliecināti, ka arī Jūsu uzņēmums ir pelnījis laikmeta attīstības tendenču iespējas un augt vienā solī ar tām kopā ar portālu MemorialServices!

Posted in Padomi, Raksti on 01 June 2016

Memorial Services informācijas un tehniskā atbalsta dienests, 24h/7
Mālu 28, Rīga
Cemeteries
Liepājas apbedīšanas birojs SIA
Vaiņodes iela 15, Liepāja
Funeral services
BRONZA.EU
Karveliskiu str.3, Karveliskiu village, Zujunai district, Vilniaus region, Lietuva
Bronze products for cemetery
JR Akmens, akmeņkalis Juris Romanovs
Turkalnes 12a, Ogre
Concrete products for cemetery