Apbedīšanas birojs Tāle piedāvā apbedīšanas pakalpojumus

Mūsu piedzimšana nosaka arī mūsu aiziešanu… Cilvēka dzīvei ir ne tikai sākums, bet arī beigas – tas ir dabisks un neizbēgams process. Aizgājēja cieņpilna pavadīšana pēdējā ceļā ir sena tradīcija, kuras pamatā ir goda izrādīšana mirušā piemiņai. Sagatavošanās bērēm un bēru ceremonijai sastāv no vairākiem posmiem, kuros neiztikt bez nozares profesionāļu klātbūtnes un pieredzes.

Apbedīšanas biroja "Tāle" atvadu zāle 

Apbedīšanas birojs ‘’Tāle’’ Tukumā savu darbību uzsāka pagājušā gadsimta beigās. Viena no uzņēmuma sākotnējām saimniecēm ir Aija Judinska, kura pati ir profesionāla  bēru izvadītāja kopš 1985. gada. ’’Tāle’’, atrodas Jāņa ielā 9, un ilggadēji piedāvā pilna spektra apbedīšanas pakalpojumus. 

Balstoties uz gūto pieredzi, zināšanām un iespējām, kopš pērnā gada septembra ‘’Tāle’’ savu darbības lauku paplašināja, ne tikai izveidojot vēl vienu apbedīšanas biroju ar tādu pašu nosaukumu Kandavā, Sabiles ielā 5, bet arī uzņēmumu tīklam pievienojot apbedīšanas biroju ‘’Pauzers’’ Pauzera ielā 3, Tukumā. 

Paplašināšanās rezultātā apbedīšanas pakalpojumi ir kļuvuši pieejamāki arī citās Latvijas pilsētās un rajonos, piemēram, Talsu, Kuldīgas, Jelgavas, Sabiles un Jūrmalas pusē, taču vienlaikus ‘’Tāle’’ un ‘’Pauzers’’ veic aizgājēja transportēšanu ar specializēto transportu no un uz jebkuru vietu Latvijā jebkurā diennakts laikā. 

‘’Tāle’’ un ‘’Pauzers’’ piedāvā pilna spektra apbedīšanas pakalpojumus -  transportēšanu, morga pakalpojumus, bēru ceremonijas organizēšanu un kremācijas pakalpojumus, tāpat arī nodrošina dažādu konfesiju mācītājus, profesionālu sēru izvadītāju klātbūtni un kapraču pakalpojumus. Piedāvājumā arī plašs apbedīšanas piederumu klāsts, tai skaitā, segas, sveces, krusti, un iespēja izvēlēties starp vairāk nekā desmit zārku veidiem. 

Ieklausoties aizgājēja tuvinieku iecerēs, ‘’Tāle’’ un ‘’Pauzers’’ apbedīšanas biroju tīkls parūpēsies par sēru floristiku, ziediem un vainagiem ar  brīvi izvēlētu atvadu tekstu uz sēru lentes, par bēru ceremonijas muzikālo noformējumu un citiem būtiskiem atvadu ceremonijas elementiem. Pateicoties sadarbībai ar vietējām kafejnīcām, ir iespēja turpat pēc ceremonijas noorganizēt piemiņas maltīti (izteikti saulainu vai lietainu laika apstākļu gadījumā nodrošinot āra telti).  

Ņemot vērā, ka tuvinieka aiziešana un bēres ir notikums, ko pavada skumjas un sēras, un katrs no aizgājējiem ir pelnījis īpašu cieņpilnu attieksmi, ļoti liela nozīme ir individuālai pieejai. ‘’Tāle’’ un ‘’Pauzers’’ savu darbu godpilni veic un aizgājēju pēdējā ceļā pavada vairāki izvadītāji. ‘’Mūsu moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžībā aiziet tuvs cilvēks,’’ pauž ‘’Tāle’’ un ‘’Pauzers’’  apbedīšanas biroju profesionāļu komanda.

Posted in Jaunumi, Raksti on 23 February 2023

TĀLE apbedīšanas birojs SIA
Tukums, Jāņa iela 9
Funeral services
MS Kapu Kopšana un Labiekārtošana
Mālu 28, Rīga
Maintenance of cemeteries, graves, memorials
TĀLE apbedīšanas birojs SIA
Tukums, Jāņa iela 9
Funeral services
MS Apbedīšana un Kremācija
Mālu 28, Rīga
Funeral services