Atvadu sveiciens aizgājējam - kā pasūtīt sēru pušķi vai bēru vainagu?

MemorialServices ir īpašs portāls, kurā var atrast visus pakalpojumus, kas saistīti  ar tādu notikumu kā tuvinieka zaudējums - portāls rūpējas, lai šādā brīdī cilvēki saņemtu ātru, drošu un kvalitatīvu pakalpojumu. 

Atvadu sveiciens aizgājējam - kā pasūtīt sēru pušķi vai bēru vainagu?

Emocionāli nozīmīgs ir pēdējais sveiciens no šīs pasaules - sēru ziedu vainags vai pušķis ar kuru mēs cenšamies pēdējo reizi pagodināt mūžībā aizgājušo.

Mūsdienās, kad daudzi ir izbraukuši strādāt, mācīties vai pat dzīvot citā valstī, tas ir īpaši smagi, ja nesanāk atvadīties no tuva cilvēka pēdējoreiz. . . Dažkārt arī bēres citā pilsētā sagādā raizes tuviniekiem vai darba kolēģiem, kas nevar ierasties uz bēru ceremoniju. Grūtības sagādā arī smaga ziedu pušķa vai liela bēru vainaga pārvešana sabiedriskajā transportā - MemorialServices speciālais dienests var palīdzēt visos šajos jautājumos.

Kā pasūtīt bēru vainagu mūsu aizņemtajā ikdienā? Kā nogādāt sēru ziedus tieši bēru ceremonijas norises vietā? Kanālā MemorialServices ir online piedāvājumi bēru vainagiem, štrausiem, ziedu groziem un sēru pušķiem visā Latvijā. Aizpildot pasūtījuma veidlapu, ikviens var izvēlēties ziedu komplektāciju, sēru lentu, kā arī ierakstīt vēlamo tekstu kreisajā un labajā pusē sēru lentai. Turklāt, ir iespējams izvēlēties gan apmaksas veidu, gan arī piegādāt ziedus ar kurjeru tieši bēru ceremonijas norises vietā un laikā.  Jautājiet mums atbalsta līnijā tel: +371 22055885 jebkurā diennakts laikā un mēs atradīsim Jums piemērotāko risinājumu.

Portālā MemorialServices varat atrast gan nepieciešamos pakalpojumus, kas saistīti ar bēru organizēšanu, gan arī ar kapu kopšanu un uzturēšanu. Portāls MemorialServices ir pasaules Apbedītāju Asociācijas FIAT-IFTA biedrs, kas nozīmē rūpes par to, lai cilvēki saņemtu drošus un pārbaudītus pakalpojumus saistībā gan ar apbedīšanas pakalpojumiem, bēru organizēšanu, repatriāciju un citiem saistītajiem pakalpojumiem saistībā ar apbedīšanu vai kapsētu apkalpošanu. Portālā MemorialServices atrodami visi memoriālie objekti, kapsētas un baznīcas ar atrašanās vietu uz kartes un navigāciju  - kā nokļūt līdz noteiktai vietai kā arī atbilldīgo personu kontaktiem.

Ar mīlestību - MemorialServices komanda


Posted in Jaunumi, Padomi on 18 July 2018

Kafejnīca Svens
Rīga, Jasmuižas iela 9B
SIA Ritual Mirklis
18. novembra iela 94
Maintenance of cemeteries, graves, memorials
Brešu virtuve
Ūdru iela 5
Funeral food services