Apmaksas veidi un piegāde

Jaunas iespējas preču un pakapojuma pārdošanai platformā

Memorial Services komanda ar prieku Jums vēlas paziņot, ka ir pabeigta izstrāde un palaista funkcionēšanai sistēma apmaksas veidiem un piegādei portālā izvietotajām precēm un pakalpojumiem. 

Apmaksas veidi

Mēs joprojām rekomendējam ieinteresētajiem klientiem apspriest pasūtīto preču detalizāciju pirms apmaksas veikšanas. Taču, piemēram, floristikas pakalpojumu sniedzējiem, kas izgatavo bēru vainagus un sēru pušķus, kas izvietoti preču katalogā, ir pilnīgi pietiekami ar ievietotās preces aprakstu un cenu, lai klienti veiktu izvēli un pasūtītu nepieciešamo sēru pušķi, veicot apmaksu ar pārskaitījumu attālināti. 

Sadaļā “Mans bizness” ir izveidota jauna “opcija” - “Apmaksas veidi”, kurā pakalpojumu sniedzējam ir iespēja pievienot precei apmaksas veidus. Uz doto brīdi esam aktivizējuši vienu no apmaksas veidiem - apmaksu ar bankas pārskaitījumu. Paklpojuma sniedzējs var norādīt vienu vai vairākus bankas kontus, kas atvieglos operatīvu apmaksu sēru floristikas gadījumā - klientam, kopā ar izvēlēto apstiprināto pasūtījumu būs norādīti uzņēmuma rekvizīti ar bankas kontu, kur veikt pārskaitījumu. Tādējādi, vienas bankas klientiem, nauda tiks ieskaitīta tajā pašā brīdī vai “draudzīgajās bankās” ar dažu stundu starpību.

Vistuvākajā laikā gatavojamies palaist darbībā arī apmaksas veidu - PayPal sistēmu, par cik diezgan bieži tieši sēru floristika tiek pasūtīta no ārzemēm kā pēdējais atvadu sveiciens aizgājējam.

Tāpat arī tiek plānota apmaksa ar bankas kartēm, kas notiks tuvāko mēnešu laikā.

Piegāde

Memorial Services portāls ir realizējis vēl vienu pasūtījumu opciju - “Piegādi”. Tādējādi produkta cenā var neiekļaut piegādes izmaksas, padarot izmaksu tāmi daudz pārredzamāku, ļaujot klientiem pašiem izvēlēties piegādes veidu un kārtību. 

Sadaļā “Mans bizness” aizejot uz iestatījumu “Piegāde”, pakalpojumu sniedzējs var pats izveidot savu piegādes profilu vai tās dažādus veidus. 

Kas ir piegādes profils?

Pieņemsim, ka Jūsu uzņēmums piedāvā gan kapu piieminekļus, gan kapu aksesuārus, fotokeramiku vai sēru floristiku. Ir pilnīgi skaidrs, ka fotokeramikas vai bēru vainaga piegāde izmaksās daudz mazāk, nekā kapu pieminekļa piegāde. Ja piemēram Rīgas robežās sēru pušķa piegāde izmaksā 10.00 EUR, tad pieminekļa piegāde izmaksās aptuveni 50.00 EUR, par cik tiks izmantots speciāls transports, kā arī tehnika iekraušanai/izkraušanai. Tādejādi katram preču veidam iesakām izveidot atsevišķu piegādes profilu. Jūs varat brīvā formā nosaukt šos profilus, klientam šie nosaukumi nebūs redzami, tacu iesakām izvēlēties kādu noteiktu sistēmu, lai vēlāk pašiem būtu skaidrs, par kādu piegādi iet runa.

Pēc tam, kā profils tiks izveidots, Jums tiks piedāvāts izveidot arī piegādes opcijas.

Piegādes opcijas

Piegādes opcijas tiks atspoguļotas pie preču izvēles, tās varēs redzēt un izvēlēties Jūsu potenciālie klienti. Piegādes opcija satur tādus parametrus kā nosaukumu, cenu un dienas, kas nepieciešamas, lai veiktu piegādi.

Piegādes opciju piemērs sēru floristikai (Jūs varat izveidot savas, atbilstošu reālajiem izcenojumiem):

  1. Bezmaksas. Preci var sanemt pēc adreses Brivības 1a, Rīga , cena: 0.00 EUR, 1-2 dienas.

  2. Piegāde Rīgā, cena: 10.00EUR, 2-3 dienas.

  3. Piegāde Rīgā, cena: 20.00EUR, 2-3 dienas.

  4. Piegāde Rīgas apkaimē 50 km rādiusā, cena: 10.00EUR, 2-3 dienas.

  5. Piegāde Latvijā, izmantojot kurjerpastu, 20 ЕВРО, 3-4 dienas.

Piegādes opcijas kapu pieminekļiem  atšķirsies, Jūs varat izveidot savas, atbilstoši preces specifikai.

Kā pievienot piegādes profilu precei?

Sadaļā “Mans bizness” , “preces”, izvēlieties preci, nospiediet taustiņu “rediģēt”. Sadaļā “papildus iespējas”, pievienojiet precei vēlamo piegādes profilu un saglabājiet izmaiņas.

Ko darīt, ja klients pasūta vairākas preces no viena piegādātāja?

Ja klients ir izvēlējies vairākas preces, tad piegādes cena par katru preci nesummēsies, portāla iestatījumos ir pēc noklusējuma iestrādāts algoritms, ka tādā gadījumā sistēma izvēlēsies vienu visaugstāko cenu visām pasūtītajām precēm kopā, pārējo preču piegādes izmaksas netiks ņemtas vērā. Piemēram, ja klients izvēlēsies pasūtīt pieminekli ar piegādi 50.00 EUR vērtībā, kā arī akmens vāzi, tad akmens vāzes piegādes izmaksas netiks pieskaitītas pie pasūtījuma summas, jo pasūtījums tiek piegādāts kopā.

Ko darīt, ja klients ir pasūtījis preces vairākos uzņēmumos un noformējis par to vienu pasūtījumu?

Katrsno iesaistītajiem uznēmumiem saņems automātisku pazinojumu, ka klients ir veicis šādu pasūtījumu, pie kam redzama būs tikai tā pasūtījuma daļa, kas attiecas uz konkrēto piegādātāju. Piegādes izmaksas tiks ņemtas vērā no katra iesaistītā uzņēmuma. Klients saņems pasūtījuma apstiprinājumu/kalkulāciju, kur būs iekļautas piegādes izmaksas par katri pasūtīto preci.

Kur klients var norādīt piegādes adresi?

Noformējot pasūtījumu, klients var aizpildīt lauku ar piegādes adresi. Kā arī katrai precei iespējams pievienot komentāru, ja klients vēlas noskaidrot viņam interesējošus jautājumus attiecībā uz kādu no precēm.



Posted in Instrukcijas on 18 June 2018

MS Kapu Kopšana un Labiekārtošana
Mālu 28, Rīga
Maintenance of cemeteries, graves, memorials
Apbedīšanas aģents Mihails
Cēsu iela 11, Rīga
Mr. BOBS
Čiekurkalna 1.līnija 76, Rīga
Funeral food services