​Savs e-Veikals

Šajā rakstā mēs izstāstīsim, kā izveidot savu e-Veikalu portālā MemorialServices un uzsākt darbu ar to. Ja jums jau ir viena no portāla MemorialServices biznesa pārvaldes komplektiem, kurš atļauj aktivizēt preces, jūs varat uzsākt darbu uzreiz – izveidot savu e-Veikala platformu. Ja jūs vēl neesat iegādājies kādu no portāla MemorialServices biznesa pārvaldes komplektiem – izvēlieties sev piemērotāko: INFO, WORK, TOP vai VIP, lai sāktu darbu ar savu e-Veikalu.

Jaunas preces/produkta ievietošana

Nospiediet taustiņu „Pievienot preci” sadaļā Preces/e-Veikals, un jums tiks atvērta forma jaunas preces pievienošanai. Pievienošanas forma sastāv no 2 soļiem: 1- vispārēja informācija par preci, 2- preces foto. Aizpildot nosaukumu, maksimāli korekti raksturojiet preci, norādiet tās specifiku un jebkuru citu noderīgu informāciju par tās piegādi, apkalpošanu, kopšanu un īpašām prasībām, to ekspluatējot. Norādiet preces cenu. Ražošanas specifikas dēļ, cena var nebūt visai precīza tādā pašā preču lokā. Neaizmirstiet preces specifikācijā norādīt, no kā tieši tiek formēta preces cena, īpaši, ja norādāt, ka cena kādai precei vai produktam var svārstīties un nav galējā. Pēc pamatinformācijas aizpildīšanas, varēsiet pievienot preces fotoattēlu, vienkārši pārvelkot to ar „peles” palīdzību no sava kompjūtera. Mainiet vietām, pievienojiet papildus aprakstus vai nomainiet tos kādām precēm, izdomājiet interesantus aprakstus no jauna – tas vienmēr pozitīvi atspoguļojas uz meklējumu rezultātiem publiskajā interneta telpā.

Preču saraksts

Preču/Produktu sarakstā jūs varat aktivizēt vai deaktivizēt kādu no savām precēm. Tikai aktivizētās preces tiks parādītas portāla MemorialServices preču katalogā. No preču saraksta jūs varat rediģēt jebkuru preci, aktivizācijas poga norādīs – prece ir aktivizēta, vai nē. Jūs varat mainīt savu preču sortimentu atkarībā no sezonas pat pie ierobežota biznesa pārvaldes komplekta, jo portāls MemorialServices neierobežo jūs attiecībā uz preču daudzumu e-Veikalā.

Preču saraksts uzņēmuma lapā

Jūsu uzņēmuma lapā tiks parādīti tikai aktivizētie preču veidi no visām kategorijām. Horizontālajā izkārtojumā izvēles iespēju sarakstā, jūsu uzņēmuma lapā tiks parādīts taustiņš „Preces”, kuru nospiežot, klients nokļūs jūsu uzņēmuma e-Veikalā. 

*Lai uzņēmumam būtu savs e-Veikala profils, jums nepieciešams piedāvāt 6 vai vairāk preces/produktus. Piemēru varat apskatīt ŠEIT.

Pirkumu grozs

Portāla MemorialServices preču katalogā un tāpat arī jūsu uzņēmuma lapā sadaļā „Preces” zem katras preces ir taustiņš „pievienot pirkumu grozam” vai „pasūtīt”. Spiežot uz šo taustiņu, prece tiek pievienota visa portāla MemorialServices ietvaros.

Klients var pasūtīt preces no dažādiem uzņēmumiem, izvēloties dažādas preces. Tādā gadījumā visi uzņēmumi, kuru preces tiks izvēlētas, saņems paziņojumu par jaunu pasūtījumu, bet katram no šiem uzņēmumiem būs pieejama tikai tā pasūtījuma daļa par precēm, kuras tam pieder. Šī pasūtījuma formēšanas sistēma ir ļoti līdzīga visā pasaulē plaši pazīstamajām sistēmām kā eBay vai Amazon

Pasūtījumi

Jauni pasūtījumi pirmkārt pienāk uz jūsu norādīto e-pasta adresi, kā arī nokļūst portāla MemorialServices sadaļā „Pasūtījumi” jūsu biznesa pārvaldes vietnē. Nospiediet taustiņu ar klienta vārdu, lai atvērtu pasūtījumu. Mēs rekomendējam pievērst uzmanību, kādu saskarsmes veidu ir izvēlējies klients un kādā diennakts laikā viņam vēlams atzvanīt. Sazinieties ar klientu un paziņojiet viņam par to, ka viņa pasūtījums ir pieņemts. Portāls MemorialServices izvirza par prioritāti nodot jums klienta kontaktus pasūtījuma veikšanai pieprasījuma brīdī, bet turpmākais darbs ar klientu gulstas uz jūsu pašu pleciem.

Ja pasūtījums tiks komplektēts no vairākiem uzņēmumiem, jums tiks nosūtīts par to paziņojums, bet redzēt jūs varēsiet tikai savu daļu no pasūtījuma.

Apmaksa

Vienojieties ar klientiem par apmaksas veidu personīgi. 

Sakarā ar to, ka Latvijā banku Excrow pakalpojumi nav plaši izplatīti, mēs neuzstādām sev mērķi būt starpniekiem preču apmaksai. Taču portāla MemorialServices tehniskais nodrošinājums neizslēdz nākotnē izmantot šīs sistēmas, un, ja PayPal sistēma kļūs populāra un pieprasīta, mēs esam gatavi to izmantot.

Noslēgumā

e-Veikals portālā MemorialServices ievērojami paplašinās jūsu uzņēmuma funkcionalitāti un palīdzēs jums viegli pārvaldīt savus pasūtījumus. Ja jūsu uzņēmumam būs daudz preču, jūs varēsiet vairākiem sava uzņēmuma darbiniekiem atļaut pārvaldīt jūsu pasūtījumus. Portāls MemorialServices arī nākotnē plāno uzlabot un attīstīt e-Veikala funkcionalitāti, kas dos iespējas vēl labāk pārvaldīt un strādāt ar precēm un pasūtījumiem. 

Mūsu mērķis ir jūsu veiksme un panākumi biznesā!


Posted in Instrukcijas, Padomi, Raksti on 10 May 2016

Memorial Services informācijas un tehniskā atbalsta dienests, 24h/7
Mālu 28, Rīga
Cemeteries
Apbedīšanas aģents Mihails
Cēsu iela 11, Rīga
Miranda, kafejnīca-banketu zāle
Biķernieku 14
Funeral food services
Rīgas centra ziedu bāze
DUNTES IELA 7, D KORPUSS, UNIT 3, RĪGA, LV-1013 (URBAN STOCK TERRITORIJA)
Funeral floristry